DIRR na, az van hogy lesz egy kiállítás a szaraimból egy ilyen helyen, aminek az a neve hogy Sehol. Itt van hozzá a fullos kis myspace-esemény:https://www.facebook.com/events/1464487317154310/?fref=tsmondjuk szerintem ez nem lesz annyira egy igazi kiállítás, mintsem csupán annyi, hogy egy kocsma falára kirakják kb 20 rajzomat bekeretezve (?), tehát a deviantart galériám megtekintésénél csak egy kicsit lesz izgalmasabb a dolog, de majd megkérem a nagymamám, hogy süssön pár pogácsát. Ja és lesz pár plakát/rajz/fanzin is amit kibaszott drágán, de meglehet majd tőlem venni. 

DIRR na, az van hogy lesz egy kiállítás a szaraimból egy ilyen helyen, aminek az a neve hogy Sehol. Itt van hozzá a fullos kis myspace-esemény:

https://www.facebook.com/events/1464487317154310/?fref=ts

mondjuk szerintem ez nem lesz annyira egy igazi kiállítás, mintsem csupán annyi, hogy egy kocsma falára kirakják kb 20 rajzomat bekeretezve (?), tehát a deviantart galériám megtekintésénél csak egy kicsit lesz izgalmasabb a dolog, de majd megkérem a nagymamám, hogy süssön pár pogácsát. Ja és lesz pár plakát/rajz/fanzin is amit kibaszott drágán, de meglehet majd tőlem venni.